MIÉRT PONT ITTHON,  FIATALON?

 

Gyönyörű dolog itt Magyarországon és tágabban értelmezve ezta  térséget, ebben a közép-európai régióban élni, alkotni, közösséget teremteni, közel 15 millió embernek adatott meg ez a boldogság itt a Kárpát-medencében magyarként. Mi, akik Magyarország északkeleti régiójában, Szabolcs – Szatmár – Bereg megyében élünk, az itt élő közösségeket értéknek tekintjünk és hisszük, hogy az utánunk jövő nemzedék számára is egy dinamikusan fejlődő, a közös értékekre építő, szolidáris és gyarapodó világot  tudunk örökül hagyni. Még szebb, ha mindezt egy hittel teli, derűs közösségben tudjuk megélni.

 

A Hierotheosz Egyesület ezért tűzte zászlajára az ifjúság felé való nyitást és a fiatalok közösségi szerepvállalásának, önkéntességének megerősítését az EFOP-1.2.2-15 – Itthon, Fiatalon: Ifjúság, Önkéntesség, Közösség – Ifjúsági programok Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében című projekt keretében.

Fiatalos lendülettel szeretnénk megszólítani minél több fiatalt, bevonva őket a közös munkába és egy a közösségi – közéleli szerepvállalásra nyitott csapatot kovácsolni.

 

LÉGY TE IS TAGJA KÖZÖSSÉGÜNKNEK!

Kapcsolódj be mindennapjainkba, barátkozz, legyél aktív, szólj hozzá, kérdezz, vagy csak élvezd az együttlét örömeit. Vegyél részt hétvégi szemináriumainkon, előadásainkon, képzéseinken, önkéntes programjainkon!

 

Mi vár rád?

Rengeteg program vár ránk, Te se maradj le róluk! Honlapunkon és a Facebook oldalunkon folyamatosan meg­osztjuk majd aktuális eseményeinket, melyekre Téged is Várunk!

 

KÖZÖS HITÜNKKEL TEGYÜK JOBBÁ A VILÁGOT!

Ha már megtaláltad a helyed nálunk, a világban, üdvözlünk mert haza jöttél. Rá kell, hogy jöjj ehhez egy lépést sem kellett tenned, mert itthon vagy!

" " " " " " " " " " " "