Fehérgyarmat – Ifjúsági találkozó 2018. december 19.

A Hierotheosz Egyesület szervezésében az EFOP-1.2.2-15-2016-00064- Itthon, Fiatalon: Ifjúság, Önkéntesség, Közösség- Ifjúsági programok Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében című projekt keretében ifjúsági találkozót szervezett Fehérgyarmaton.

Köszöntőt mondott:

  • Péter Csaba Fehérgyarmat Város Polgármestere

Előadást tartott:

  • Szabóné Dobos Éva rendőrfőhadnagy

Az előadás főbb témája a valódi boldogság, közösségi élmény szemben állítása a tudatmódosító szerek valódi arcával.

Felhívtuk a fiatalok figyelmét, hogy a drogok által okozott hamis mámor, pillanatnyi gyönyör helyett a közösségi értékeket és programokat (mint például a sport, színház, baráti társaság, egyéb szabadidős programokat) válasszák.

Az emberiség évezredek óta rendszeresen használ különböző szereket tudatállapotának befolyásolására. Bőséges bizonyíték áll rendelkezésre, hogy a tudatmódosító szerek rövid távú vagy hosszú távú mellékhatásai, hogyan bánnak el az emberrel.

Próbáljunk jobban odafigyelni az olyan helyzetekre, amikor biztonságban érezzük magunkat, mert olyan emberekkel vagyunk körülvéve, a barátaink, a családunk vagy olyan más emberek akikben megbízunk, fontosak az emberi kapcsolatok és valódi élmények.

Tehát, Szabóné Dobos Éva rendőrfőhadnagy, az előadás által próbált ráébreszteni mindenkit, hogy a valódi boldogság rajtunk múlik, csak tenni kell érte.

A rendezvény a Fehérgyarmati Deák Ferenc Gimnáziumban került megszervezésre.

Az ifjúsági találkozón 40 fiatal vett részt.


" " " " " " " " " " " "