Kisvárda – Ifjúsági találkozó 2018. november 15.

A Hierotheosz Egyesület szervezésében az EFOP-1.2.2-15-2016-00064- Itthon, Fiatalon: Ifjúság, Önkéntesség, Közösség- Ifjúsági programok Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében című projekt keretében ifjúsági találkozót szervez Kisvárdán.

Az eseményen előadást tartott:

  • Seszták Miklós, kormánybiztos, országgyűlési képviselő
  • Leleszi Tibor, Kisvárda polgármestere
  • Szalay-Bobrovniczky Vince civil kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár
  • Kiss András operatív igazgató
  • számos megyebeli és határon túli ifjúsági szervezet vezetője.

Dr. Seszták Miklós országgyűlési képviselő a Szabolcs- Szatmár- Bereg megyei fiatalok helyzetéről, lehetőségéről beszélt és arra biztatta őket, hogy merjenek nagyot álmodni.

Szalay-Bobrovniczky Vince civil kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár a Nemzeti Együttműködési Alap 2019. évi várható pályázati lehetőségeiről, eredményeiről és jogszabályi változásairól tartott előadást, és kifejtette, hogy a szoros együttműködést tartja fontosnak, a NEA kiemelten támogatja a fiatalok közösségi programjait.

Szó esett a területfejlesztési operatív program Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei alprogramjának fiatalokat érintő intézkedéseiről is, illetve a fiatalok munkavállalását és vállalkozásindítását segítő céljairól, lehetőségeiről, a civil szervezetek munkájáról és az önkéntességről is.

Kiss András operatív igazgató, megköszönte a civil szervezetek munkáját, a helyi feladatellátást, a helyi szolgáltatásokban való segítséget, és az együttműködést.

Az eseményen 40 résztvevő jelent meg.


" " " " " " " " " " " "