Kisvárda – Szeminárium 2018. július 5-7.

A Hierotheosz Egyesület szervezésében az EFOP-1.2.2-15-2016-00064- Itthon, Fiatalon: Ifjúság, Önkéntesség, Közösség- Ifjúsági programok Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében című projekt keretében szemináriumot szervezett Kisvárdán.

Immár harmadik alkalommal került sor szemináriumra, az Itthon, Fiatalon Akadémia keretein belül a Hierotheosz Egyesület szervezésében 2018. július. 5-7. között.

A tábor résztvevői között, több mint száz fiatal ismerkedett meg a város kulturális, történelmi és gasztronómiai hagyományaival, örökségével.

A kulturális és szabadidős programok mellett sor került színes előadásokra is. A tábor keretében előadást tartott dr. Illés Boglárka, ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár, Nacsa Lőrinc, országgyűlési képviselő, az IKSZ elnöke, Dr. Simicskó István országgyűlési képviselő, a KDNP alelnöke, az Országgyűlés jegyzője, Kelemen Hunor az RMDSZ elnöke, Menyhárt József a Magyar Közösség Párt elnöke, Román István kormánymegbízott, valamint Seszták Oszkár a Megyei Közgyűlés elnöke.

Vendégünk volt Risztov Éva, olimpiai bajnok úszónő, akivel az olimpián elért páratlan sikereiről, világbajnoki eredményeiről beszélgettünk.

A rendezvény kerti grillezés keretein belül folytatódott tovább, ahol köszöntőt mondott Szabó Tünde államtitkár asszony, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Seszták Oszkár a Megyei Közgyűlés elnöke, valamint Román István kormánymegbízott úr.

Majd bekapcsolódtak a tábor idején a LESZFESZT által nyújtott programokba, ahol fergeteges koncertek várták a résztvevőket.


" " " " " " " " " " " "