Kisvárda Te Szedd! – Önkéntes program 2017. szeptember 15.

A Hierotheosz Egyesület a teremtett világ védelmében az „Itthon, Fiatalon: Ifjúság, Önkéntesség, Közösség- Ifjúsági programok Szabolcs- Szatmár- Bereg megyében – EFOP- 1.2.2-15-2016-00064” projekt keretében, a megye több pontján csatlakozott a Te szedd! országos szemétszedési akcióhoz, többek között Kisvárdán is.

2017. szeptember 15-én idén is lebonyolításra került Kisvárda város önkormányzata és a civil szervezetek által kezdeményezett önkéntes mozgalom, mely abból a célból jött létre, hogy egy tisztább és élhetőbb környezetet teremtsen mind a városlakók mind az idelátogatók számára.

A tudatos életmód és a környezet megóvása mindig is nagy szerepet játszott a város, a térség fejlődésében.

2017. szeptember 15.-én ismét útnak indultunk, hogy megtisztítsuk Kisvárdát. Egy maroknyi csapattal a kisvárdai vár és annak környezete volt az első úticél majd következett a lakótelepi övezet. Közel 10 zsáknyi oda nem illő lerakattal tért vissza a kis csapat.

Köszönet a környező településeknek is jár, mivel mindenki igyekezett kivenni a részét az akcióból. Remélem jövőre is hasonló lelkesedéssel vágnak neki önkénteseink, hogy tisztábbá tegyük környezetünket.


" " " " " " " " " " " "