Máriapócs – Ifjúsági találkozó 2018. május 24.

A Hierotheosz Egyesület szervezésében az „EFOP-1.2.2-15-2016-00064- Itthon, Fiatalon: Ifjúság, Önkéntesség, Közösség- Ifjúsági programok Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében című” projekt keretében ifjúsági találkozót szervezett Máriapócson.

Köszöntőt mondott Papp Bertalan Máriapócs polgármestere.

Kiss András a Hierotheosz Egyesület főtitkára, operatív igazgatója a Szabolcs- Szatmár- Bereg megyei fiatalok helyzetéről, lehetőségéről beszélt és arra biztatta őket, hogy merjenek nagyot álmodni.

A találkozó témája a közösség, közösségi programok voltak.

Máriapócs fiataljait a város civil szervezetei próbálják támogatni, szülőföldön maradásukban segíteni. Ez által az ifjúság bele lát a város civil életébe, így lehetőségük lesz nekik is a helyi közösségek támogatásába, feladatellátásában.

Célunk, hogy minden járásban erősödjön a társadalmi szerepvállalás, a fiatalok merjenek szerepet vállalni a helyi közösségi életben, aktívan vegyenek részt a saját helyi közösségeik építésében, ez által egyesületünk fő feladatának érzi ezeket az értékeket hangsúlyozni a fiatalok körében.

A remek hangulatú eseményt a Hierotheosz Egyesület együttműködve Máriapócs Város Önkormányzatával hagyományteremtő céllal szervezte meg, melyen a helyi polgárok mellett, a fiatalság és a térség polgárai is nagy számmal jelen voltak.

A rendezvények 78 fő vett részt.


" " " " " " " " " " " "