Máriapócs – Testébresztő sportrendezvény 2019. április 30.

A Hierotheosz Egyesület együttműködve a Dudás Miklós Görögkatolikus Két Tanítású Nyelvű Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében az ’EFOP-1.3.5-16-2016-00578-Társadalmi szerepvállalásának erősítése’ című projekt keretében „Testébresztő Sportrendezvényt” tartott Máriapócson.

Ezeknek a közösségfejlesztő rendezvényeknek a célja a mozgása örömének megszerettetése a még fiatal korosztállyal, a nem versenyszerű diáksport fejlesztése, illetve a sportoló diákok számának növelése, hiszen a boldogság egyik kulcsa a mozgás, ami idősebb korban még inkább meg fog mutatkozni, így ezt célszerű már kisgyermekkorban elkezdeni. 

A boldogság egyik kulcsa a mozgás, így igyekszünk minél több sportrendezvényt megvalósítani, ahol egyre több gyermek és felnőtt jelenlétére számíthatunk.

Célunk a rendszeres testedzés és sportolás megkedveltetése, a nem versenyszerű diáksport fejlesztése, a sportoló diákok számának növelése.

Nagyobb hangsúlyt kell fektetni a diákok- idősebbek számára helytálló sportok fejlesztésére, amiben egyesületünk kimagasló munkát végez.

Tapasztalataink alapján még nagyobb hangsúlyt kellene fektetni a diákok- és idősebbek számára egyaránt helytálló sportok fejlesztésére, amiben egyesületünk kimagasló munkát végez.

Az esemény bármilyen korosztály számára megszervezhető, 2019. április 30-án 51 fő vett részt a programon.

 


" " " " " " " " " " " "