Nyíregyháza – Civil műhely 2019. január 16.

A Hierotheosz Egyesület szervezésében az ’EFOP-1.3.5-16-2016-00578-Társadalmi szerepvállalásának erősítése’ projekt keretében „Civil műhely” programot tartott Nyíregyházán.

  1. január 16-án Nyíregyházán jelentette be Szalay- Bobrovniczky Vince helyettes államtitkár, hogy megjelentek a Nemzeti Együttműködési Alap 2019. évi pályázatai.

Az rendezvényen köszöntőt mondott Ulrich Attila Nyíregyháza Megyei Jogú Város alpolgármestere és Kiss András a Hierotheosz Egyesület főtitkára.

Előadást tartott Dr. Kecskés Péter főosztályvezető az új pályázatok részleteiről.

A Civil műhely célja a civil szervezetek tájékoztatása az őket érintő aktuális kérdésekről, pályázati lehetőségekről.

Célunk, egy saját saját ügyeiben tájékozott, meghatározott helyi lakosság és hátrányos helyzetű rétegek érdekeit hatékonyabban érvényesítő közösségi háló kiépítése valósuljon meg.

Mivel a Nemzeti Együttműködési Alap pályázatai sok mindent magába foglal, célunk a magyarországi civil társadalom segítése, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának erősítése, ezzel együtt a mai nap műhelyfoglalkozás témája a civil szervezetek szerepe az önkormányzatok feladatellátásában, valamint forrásteremtés a civil szervezetek számára.


" " " " " " " " " " " "