Nyíregyháza – Szeminárium 2018. október 12-14.

A Hierotheosz Egyesület szervezésében az EFOP-1.2.2-15-2016-00064- Itthon, Fiatalon: Ifjúság, Önkéntesség, Közösség- Ifjúsági programok Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében című projekt keretében szemináriumot szervezett Nyíregyházán.

Immár negyedik alkalommal került sor szemináriumra, a Hierotheosz Egyesület szervezésében 2018. október 12-14. között.

A kulturális és szabadidős programok mellett sor került színes előadásokra is.

A tábor keretében előadást tartott Dudás István az IKSZ alelnöke, Dr. Vinnai Győző országgyűlési képviselő, FIDESZ-Magyar Polgári Szövetség, Szabó Tünde államtitkár, az EMMI sportért felelős államtitkára, országgyűlési képviselő, Nyíregyháza, valamint Kiss András az IKSZ megyei elnöke, megyei képviselő.

Beszélgettünk Kubatov Gáborral, a FIDESZ-MPSZ ügyvezető alelnökével, Rácz Róberttel, a FIDESZ-MPSZ regionális igazgatójával, Kocsis Mátéval a FIDESZ-MPSZ frakcióvezetőjével, Dr. Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszterrel és Novák Katalin az EMMI család-és ifjúságügyért felelős államtitkárával, a FIDESZ-MPSZ alelnökével.

A rendezvény keretein belül első nap vacsora várta a megjelent fiatalokat, meghívott vendégeket, majd a következő nap folytatásában reggelivel és ebéddel látták vendégül a megjelenteket, ahol köszöntőt mondott Szabó Tünde államtitkár asszony, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és Seszták Oszkár a Megyei Közgyűlés elnöke.

Majd bekapcsolódtak a tábor idején a késő esti szórakozási lehetőségekbe, ahol fergeteges program várta a résztvevőket.


" " " " " " " " " " " "