Tiszalök – Testébresztő sportrendezvény 2019. április 11.

A Hierotheosz Egyesület szervezésében az ’EFOP-1.3.5-16-2016-00578-Társadalmi szerepvállalásának erősítése’ című projekt keretében „Testébresztő sportrendezvényt” tartottunk Tiszalökön 2019.április 11-én.

Egyesületünk együttműködve a tiszalöki Kossuth Lajos Általános és Alapfokú Művészeti Iskolával szervezte meg a sportrendezvényt, melyet ötödik alkalommal valósítottunk meg a városban.

Ezeknek a közösségfejlesztő rendezvényeknek a célja a mozgása örömének megszerettetése a még fiatal korosztállyal, a nem versenyszerű diáksport fejlesztése, illetve a sportoló diákok számának növelése, hiszen a boldogság egyik kulcsa a mozgás, ami idősebb korban még inkább meg fog mutatkozni, így ezt célszerű már kisgyermekkorban elkezdeni.  

Ezen rendezvényeinken a fiatalok egyfajta „testébresztő” sportrendezvény keretein belül élvezhetik a testmozgás minden előnyét.

A tiszalöki általános iskola testnevelés tanárai voltak segítségünkre a különböző versenyszámok, sorversenyek, feladatok összeállításában, így együtt egy nagyon vidám, a gyermekek számára élvezhető és szórakoztató másfél órát tölthettünk el. A rendezvény végén minden kisdiák számára a projekt keretén belül müzliszeletet és gyümölcslevet biztosítottunk.

Tapasztalataink alapján még nagyobb hangsúlyt kellene fektetni a diákok- és idősebbek számára egyaránt helytálló sportok fejlesztésére, amiben egyesületünk kimagasló munkát végez.

Az esemény bármilyen korosztály számára megszervezhető, 2019. április 11-én 46 fő vett részt a programon.


" " " " " " " " " " " "