Tiszavasvári – Civil műhely 2018. október 24.

A Hierotheosz Egyesület szervezésében az ’EFOP-1.3.5-16-2016-00578 Társadalmi szerepvállalás erősítése’ című projekt keretében Civil műhely rendezvényt tartott Tiszavasváriban. A Civil műhely célja a civil szervezetek tájékoztatása az őket érintő aktuális kérdésekről, pályázati lehetőségekről.

Köszöntőt mondott Tiszavasvári polgármestere Szőke Zoltán, az eseményt megnyitotta Dr. Vinnai Győző országgyűlési képviselő.

A Nemzeti Együttműködési Alap 2018. évi várható pályázati lehetőségeiről és eredményeiről tartott előadást Kiss András, operatív igazgató.

Kiss András, mint a Hierotheosz Egyesület főtitkára a szoros együttműködést tartja fontosnak és tájékoztatta továbbá a megjelenteket az előttünk álló feladatokról és a kiírt pályázati lehetőségekről. Előadásában szó volt a Civil Információs Centrumok és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő együttműködéséről, tapasztalatairól, illetve a Nemzeti Együttműködési Alap 2018. évi támogatások elszámolásáról.

Az esemény fényét Dr.Hosszú József a Tiszavasvári Járási Hivatal vezetőjének néhány mondatos beszéde is emelte, végezetül a civil hallgatók kérdéseit követően Dr. Vinnai Győző országgyűlési képviselő zárta le rendezvényünket.

A rendezvényen kb. 20-25 résztvevő, plusz a térség 3 polgármestere jelent meg.


" " " " " " " " " " " "