Kisvárda – Civil műhely 2019. február 1.

A Hierotheosz Egyesület szervezésében az ’EFOP-1.3.5-16-2016-00578-Társadalmi szerepvállalásának erősítése’ projekt keretében „Civil műhely” programot tartott Kisvárdán.

A rendezvényen köszöntőt mondott Leleszi Tibor Kisvárda Város polgármestere és Dr. Seszták Miklós országgyűlési képviselő.

Kiss András, a Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Civil Információs Centrum operatív igazgatója tájékoztatóján bemutatta a NEA 2019. évi kiírását minden civil szervezetet arra buzdított, hogy merjenek pályázni és ez által jobbnál jobb programokat megvalósítani.

A Civil műhely célja a civil szervezetek tájékoztatása az őket érintő aktuális kérdésekről, pályázati lehetőségekről.

Célunk, egy saját saját ügyeiben tájékozott, meghatározott helyi lakosság és hátrányos helyzetű rétegek érdekeit hatékonyabban érvényesítő közösségi háló kiépítése valósuljon meg.

Február elseje a civilek napja, mely arra hívta fel a figyelmet, hogy ha nem működnek kellő számban civil szervezetek, akkor az önkormányzatokra sokkal több feladat és felelősség hárul, az eseményen ennek jegyében megismerhettük a kisvárdai és térségbeli civil szervezetek jó gyakorlatait. 


" " " " " " " " " " " "