Mándok – Testébresztő sportrendezvény – 2020. március 7.

A Hierotheosz Egyesület együttműködve a Tengu Dojo Ifjúsági és Harcművészeti Sportegyesülettel ’EFOP-1.3.5-16-2016-00578-Társadalmi szerepvállalásának erősítése’ című projekt keretében „Testébresztő Sportrendezvényt” tartott Mándokon 2020. március 07- én Honvéd út 72. szám alatt található edzőteremben.. Ezeknek a közösségfejlesztő rendezvényeknek a célja a mozgása örömének megszerettetése a még fiatal korosztállyal, a nem versenyszerű diáksport fejlesztése, illetve a sportoló diákok számának növelése, hiszen a boldogság egyik kulcsa a mozgás, ami idősebb korban még inkább meg fog mutatkozni, így ezt célszerű már kisgyermekkorban elkezdeni.

A sportnap alkalmával Sajtos István 2. danos jiu jitsu mester tartott edzést japán önvédelmi technikákból fiatalok számára. A mester az edzés alatt alapvető bemelegítő mozzanatok után utcán is alkalmazható esés technikákat gyakoroltatott a jelenlévőkkel, majd kezdő szintű ütés, rúgás és dobás technikákat is. A sportnap jelentőségét az adta, hogy megmutassuk a fiatalok számára, hogy a mozgással töltött idő sokkal hasznosabb, mint a televízió vagy a számítógép előtt.

Célunk a rendszeres testedzés és sportolás megkedveltetése, a nem versenyszerű diáksport fejlesztése, a sportoló diákok számának növelése.


" " " " " " " " " " " "