kryptowährung fiat aus zahlbar forum erfahrung kryptowährung daytrading steuer gewinne lohnt es sich top 10 kryptowährungen charts jobs kryptowährungen bilanzierung hgb kryptowährung gefälschter artikel zeit online kryptowährung als asset klassse
Nagykálló – Civil fórum 2018. november 14.

A Hierotheosz Egyesület szervezésében az ’EFOP-1.3.5-16-2016-00578 Társadalmi szerepvállalás erősítése’ című projekt keretében Civil műhely rendezvényt tartott Nagykállóban.

A Civil műhely célja a civil szervezetek tájékoztatása az őket érintő aktuális kérdésekről, pályázati lehetőségekről.

Köszöntőt mondott Nagykálló polgármestere Juhász Zoltán, az eseményt megnyitotta Simon Miklós országgyűlési képviselő.

A Nemzeti Együttműködési Alap 2019. évi várható pályázati lehetőségeiről és eredményeiről, valamint a civil szervezetekkel kapcsolatos aktualitásokról Szabolcs- Szatmár-Bereg megyében tartott előadást Kiss András, operatív igazgató.

Kiss András, mint a Hierotheosz Egyesület főtitkára a szoros együttműködést tartja fontosnak és tájékoztatta továbbá a megjelenteket az előttünk álló feladatokról és a kiírt pályázati lehetőségekről. Előadásában szó volt a Civil Információs Centrumok és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő együttműködéséről, tapasztalatairól, illetve a Nemzeti Együttműködési Alap 2019. évi támogatások elszámolásáról.

A rendezvényen kb. 20 résztvevő jelent meg.


" " " " " " " " " " " "